Grootzakelijk

ICT-capaciteit die ‘on demand’ meegroeit met de behoefte van uw organisatie. Dat is een belangrijke eis voor u als zakelijke dienstverlener. Wij denken met u mee en leveren de hoogwaardige ICT-oplossingen die u nodig heeft.

Om uw verwachtingen te overtreffen, werken we met toegewijde professionals die een passie hebben voor hun vakgebied. Met de wil om steeds de verwachtingen te overtreffen. Ondernemende, initiatiefrijke mensen, die naast de juiste mentaliteit ook beschikken over alle benodigde certificeringen in hun vakgebied. Van Microsoft, ITIL en Linux tot Windows Server, VMWare, Cisco en PRINCE 2 Projectmanagement.

Flexibel en schaalbaar

Wat levert dit op? Betrouwbare en deskundige hulp, toegesneden op de uitdagingen van de klant. Maar ook flexibele en schaalbare hostingoplossingen, die passen bij elke specifieke behoefte. Om dit mogelijk te maken, beschikt IS over een innovatieve, virtuele infrastructuur: IS HyperGrid. Door deze virtuele serverruimte is het heel eenvoudig om ‘on demand’ de capaciteit te betrekken die nodig is.

Capaciteit

Door de inzet van IS HyperGrid™ groeit de capaciteit moeiteloos mee met uw organisatie. Een groot voordeel is dat u alleen betaalt voor capaciteit die u ook werkelijk gebruikt. Als grootste onafhankelijke cloud provider van Nederland kan IS ook op elke schaalgrootte opereren. Voor alle grote IT-partijen zijn wij een belangrijke challenger en sparringpartner.

Doelgericht

Een vooruitstrevende, innovatieve organisatie met ondernemende mensen en hoogwaardige oplossingen. Dat is IS voor haar klanten. Wilt u weten waar wij uw ICT kunnen verbeteren en hoe wij uw ICT-infrastructuur efficiënter en doelgerichter gaan maken? Neem dan vooral contact met ons op; wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Branches

Onze account managers zijn jaren werkzaam geweest in de verschillende branches en kunnen met u op niveau meepraten. Dat maakt werken aan resultaat een stuk prettiger.

Solutions

Complexe vraagstukken vragen om logische oplossingen.

Solutions >

Branches

Uw vakgebied in combinatie met onze ICT expertise.

Branches >