Hosted Desktop

De productiviteit van medewerkers verbeteren en kosten verlagen? Voor veel organisaties is een Hosted Desktop-oplossing dé oplossing voor hun werkplekomgeving. Altijd en overal toegang tot bedrijfsgegevens en –applicaties, vanaf elk apparaat.

 

Samenwerking tussen collega’s op afstand was nog nooit zo eenvoudig. Met geïntegreerde Microsoft-applicaties Hosted Exchange, Hosted SharePoint en Hosted Lync staat u altijd in verbinding met uw bedrijf en hebben alle medewerkers toegang tot een omgeving waarin zij optimaal kunnen (samen)werken. Een efficiënte werkplekoplossing, waarover u wel altijd zelf de controle houdt.

Met Hosted Desktop heeft u maandelijks inzicht in de kosten per gebruiker, afdeling of totale organisatie. En met de beheertool kunt u heel eenvoudig op ieder moment gebruikers of applicaties toevoegen of verwijderen. En dit alles zonder grote investeringen en tegen een vast bedrag per gebruiker, per maand.

IS Channel en Hosted Desktop

Ook als partner van IS kunt u onze Hosted Desktop-oplossing inzetten bij uw klanten. U biedt uw klanten een hoogwaardige pay-per-use oplossing die u zelf kunt beheren of waarvan u het beheer aan uw klant overlaat. Als automatiseerder kunt u zo bijvoorbeeld uw kritische eindgebruikers een Hosted Desktop-oplossing aanbieden die verder gaat dan een standaardoplossing, zonder dat u zelf hoeft te investeren in dure oplossingen.

Techniek en veiligheid

De Hosted Desktop-oplossing van IS maakt gebruik van vWorkspace van Quest (onderdeel van Dell). Deze techniek benut de resources die lokaal aanwezig zijn bij de gebruiker. Hierdoor ontstaat een veel rijkere gebruikerservaring dan bij een standaard ‘Terminal Server’-oplossing. En omdat we begrijpen dat u niet wilt dat uw bedrijfskritische informatie de hele wereld over gaat, maken we alleen gebruik van ISO 27001-gecertificeerde datacenters in Nederland.

Meer weten?

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op met een van onze specialisten: 0299 476 185
Contact opnemen >
Volg ons op LinkedIn >