Industry Partners

Wij stellen onze klanten in staat zich volledig te focussen op hun core business en ICT eenvoudig en onbezorgd in te zetten ter ondersteuning van de dagelijkse bedrijfsvoering. Wij werken hierbij nauw samen met vooraanstaande ICT-spelers.

Cisco
IS vindt bij Cisco de juiste intelligentie als het gaat om verkeersafhandeling op rack niveau. Een heldere visie maar vooral de gewaarborgde continuïteit op het gebied van data afhandeling en netwerkbeveiliging maken Cisco tot één van onze strategische partners.
Dell
IS is Certified Partner van Dell. Hierdoor krijgt IS niet alleen de beste prijzen van Dell, ook zorgt Dell voor verdere certificering van de medewerkers van IS, zodat deze de beste kennis hebben van de producten en oplossingen die door Dell kunnen worden geleverd.
EMC
EMC is de storage partner van IS. EMC verzorgt voor IS de storage van onze meest kritische platformen. IS en EMC zijn altijd opzoek naar de juiste match tussen risico’s en performance. Hierdoor kan IS haar klanten van een hoge continuïteit voorzien en de kwaliteit op storage niveau waarborgen.
KPN
KPN levert xDSL en Glasvezel verbindingen aan IS. Deze diensten worden door ons verrijkt met verschillende soorten cloud-diensten zoals internetconnectiviteit, Voice-over-IP, PINnen over IP en VPN-connecties. IS heeft met haar CrossNet™-oplossing een product ontwikkeld waardoor de verschillende connectiviteitsdiensten van onder meer KPN aan elkaar gekoppeld kunnen worden tot een snel en veilig ‘Virtual Private Network’ (VPN) voor de klant.
Microsoft
IS is Gold Certified Partner van Microsoft en een belangrijke afnemer van software, diensten en Internet-technologie. Microsoft levert een brede reeks aan diensten en producten - waaronder software - oplossingen om snel en flexibel zaken te kunnen doen. Deze zijn ontwikkeld om mensen en organisaties nu en in de toekomst meer mogelijkheden te bieden op het gebied van informatietoegang. Ongeacht op welke plaats, op welk moment en met welk apparaat. Zo maakt IS onder andere gebruik van Office365 en Azure van Microsoft. Ook biedt IS de mogelijkheid om een koppeling te maken met een lokaal - bij de klant aanwezig - Microsoft System Center.
Tele2
Tele2 levert xDSL en Glasvezel verbindingen aan IS. Deze diensten worden door ons verrijkt met verschillende soorten cloud-diensten zoals internetconnectiviteit, Voice-over-IP, PINnen over IP en VPN-connecties. IS heeft met haar CrossNet™-oplossing een product ontwikkeld waardoor de verschillende connectiviteitsdiensten van onder meer Tele2 aan elkaar gekoppeld kunnen worden tot een snel en veilig ‘Virtual Private Network’ (VPN) voor de klant.
TelecityGroup
TelecityGroup is Europees marktleider op het gebied van carrieronafhankelijke datacenters. Sinds jaar en dag vertrouwt IS op de bewezen beschikbaarheid, schaalbaarheid en beveiliging van de TelecityGroup datacenters als fundament van haar dienstverlening.
VMware
Als volledig geaccrediteerde VMware Enterprise Partner, is IS in staat om het volledige spectrum van VMware producten en diensten aan te kunnen bieden. Daarvoor hebben wij een getraind en gecertificeerd team, dat toepassingen van VMware van initiëel onderzoek tot de implementatie en oplevering van het project kan ondersteunen. IS is onder andere vCloud Powered en biedt haar klanten met de VMware vCloud Director™ een eenvoudige en naadloze migratie van on-premise servers naar het IS HyperGrid™ Cloud Computing platform. Bovendien maakt vCloud™ Director een verbeterde storage efficiency, vergaande dataprotectie en een nog snellere provisioning van cloud capaciteit mogelijk. Klanten kunnen zelf servers samenstellen, configureren, activeren én beheren. Dit alles via een uitgebreide web-interface.
Ziggo
Ziggo levert xDSL en Glasvezel verbindingen aan IS. Deze diensten worden door ons verrijkt met verschillende soorten cloud-diensten zoals internetconnectiviteit, Voice-over-IP, PINnen over IP en VPN-connecties. IS heeft met haar CrossNet™-oplossing een product ontwikkeld waardoor de verschillende connectiviteitsdiensten van onder meer Ziggo aan elkaar gekoppeld kunnen worden tot een snel en veilig ‘Virtual Private Network’ (VPN) voor de klant.