Het Nieuwe Werken met Hosted Desktop


Werken in de Cloud met Hosted Desktop

Het Nieuwe Werken is inmiddels een bekend begrip. Organisaties kennen de voordelen van het werken in de cloud, zoals Hosted Desktop (of VDI) ook wel wordt genoemd. Zo zorgt een flexibele werkplek ervoor dat u altijd en overal kunt werken; op kantoor, thuis, maar ook in de trein. Via een internetverbinding kunt u altijd bij de documenten en programma's. Een Hosted Desktop is eenvoudig in gebruik, flexibel en levert besparingen op uw IT-beheerskosten. Uit onderzoek blijkt dat u met gevirtualiseerde werkplekken 40 tot 60 procent kunt besparen.

De voordelen van Hosted Desktop op een rij

Flexibiliteit dankzij een online desktop.
Gemakkelijker delen van bestanden in de cloud.
Eenvoudig gebruikers en/of applicaties toevoegen of verwijderen.
Inzicht in kosten per gebruiker en afdeling.
Eigen bedrijfsapplicaties ook online beschikbaar.
Al vanaf €29,95 per maand


Gratis en vrijblijvend 30 dagen uitproberen?

Hosted Desktop is onderdeel van de DeskHub™ solution. We bieden u de mogelijkheid om een maand lang vrijblijvend en kosteloos te testen. Laat u overtuigen door het gemak en de flexibiliteit van deze oplossing.

Ja, laat mij gratis uitproberen >


Uw virtuele kantooromgeving

Met de Hosted Desktop van IS (internedservices) Group geniet u van een complete desktop in de cloud. Met een online kantooromgeving vergroot u de flexibiliteit en de productiviteit van uw medewerkers en u kunt kosten besparen op uw IT. ISG zorgt dat het voor u werkt: wij richten uw virtuele kantooromgeving in op onze servers. Deze staan in onze Nederlandse datacenters waardoor ze onder de Nederlandse wetgeving vallen. Ook zorgen we dat uw documenten alleen voor u en de door u geautoriseerde medewerkers toegankelijk zijn. Met de geïntegreerde Microsoft-applicaties zoals Exchange, SharePoint en Lync wordt samenwerken gemakkelijker dan ooit.


Software

  • Adobe Reader
  • Firefox
  • Compressie software


Per gebruiker

  • File storage 5 GB
  • Fair use Internet toegang
  • vanaf Hosted Desktop
  • Back-up 3 GB


Inclusief

  • Afdelingen
  • Werkgroepen met file shares
  • Persoonlijke C-schijf

De stap naar een online werkplek lijkt groot. U heeft waarschijnlijk speficieke programma's waar u al lange tijd mee werkt en vraagt zich af of deze nog te gebruiken zijn als u in de cloud gaat werken. Gelukkig is het mogelijk om eigen applicaties te integreren en te gebruiken. Dit maakt de stap naar een online kantoor een stuk gemakkelijker.


Over de security van uw Hosted Desktop hoeft u zich geen zorgen te maken. ISG biedt de mogelijkheid om uw desktop te beveiligen met Two Factor Authentication. Met deze extra stap tijdens het inloggen wordt het voor kwaadwillenden vrijwel onmogelijk om een account van u over te nemen en te misbruiken.

 

 

Klanten die gebruik maken van onze Hosted Desktop, bekeken ook deze producten

Hosted SharePoint meer informatieHosted Exchange meer informatieHosted Lync meer informatie